Vauvakuvauksilla on erityinen paikka sydämessäni. Kolmen lapsen äitinä tiedän miten merkityksellisiä ensimmäiset kuvat vauvasta ovat. Omien lasteni ensimmäiset viikot kuluivat nopeasti ilon ja ihmetyksen mutta myös väsymyksen ja jännityksen keskellä. Siksi haluan tehdä vauvakuvauksesta teille rennon ja ikimuistoisen kokemuksen, jota ei tarvitse stressata etukäteen ja johon on ihana palata kuvien kautta vielä vuosienkin päästä.


Vauvakuvaus vai lapsikuvaus


Vauvakuvaus on tarkoitettu ensisijaisesti 3-14 päivän ikäiselle vauvalle vauvan unirytmin ja turvallisen aseteltavuuden vuoksi.

Vahemman vauvan kanssa (alle 3 kk) kuvat ovat enemmän lifestyle henkisiä ja vähemmän aseteltuja. Vauvakuvauksen pidempi kuvausaika mahdollistaa rauhallisen ja stressittömän kuvaustilanteen. Yli kolmen kuukauden ikäiselle vauvalle löytyy tarjonnasta lapsikuvaus- paketti.

Paketin löydät täältä.


Vauvakuvauksen varaaminen


Vauvakuvaus on hyvä varata jo odotusaikana, jotta vapaita aikoja on varmasti lasketun ajan lähettyvillä.


Vauvakuvaus info


Alle kaksiviikkoinen vauva nukkuu paljon joten aseteltujen kuvien otto on helpompaa eikä vauva yleensä häiriinny kuvauksesta.

Lämmitin pitää huolen ettei vauvalle tule kylmä riisuttaessa tai pukiessa. Vauvakuvaukseen tarvittava rekvisiitta löytyy paikan päältä mutta mikäli haluatte kuviinne esimerkiksi erityisiä asusteita tai kukkia, tulee ne huolehtia kuvaukseen itse.


Vauvakuvaukseen varataan aikaa 2-3 tuntia jotta kuvaushetki on rauhallinen ja kiireetön.


Jos päätätte valita minut ikuistamaan pienokaisenne ensihetkiä, lähetän teille vielä erikseen kattavat valmistautumisohjeet ennen kuvausta.

Kullanmuruja Photography-vauvakuvaus-valokuvaaja-Kuopio

Vauvakuvauksen turvallisuus


Turvalliset kädet vauvallesi


Vauvasi turvallisuus on kuvauksissa tärkeintä. Vauvaa kuvataan vain testatuissa ja turvallisissa asennoissa. Rekvisiitta puhdistetaan huolellisesti jokaisen kuvauksen jälkeen. Kuvaaja huolehtii käsihygieniasta koko kuvauksen ajan.