Usein kysytyt kysymykset

Milloin ja miten kuvaus maksetaan?

Yleensä kuvausmaksu maksetaan kahdessa osassa, 50% ennen kuvausta ja 50% kuvauksen jälkeen. Toinen maksuerä tulee olla maksettuna ennen kuvatiedostojen luovuttamista asiakkaalle. Jos haluat maksaa kuvauksen useammassa kuin kahdessa erässä, kysythän siitä rohkeasti.

Voinko valita vain muutaman kuvan koko gallerian sijaan?

Asiakaspalautteiden perusteella yksittäisten kuvien valintaprosessi on koettu vaikeaksi. Kuvien rajoitettu määrä on saattanut jäädä harmittamaan asiakasta jälkikäteen. Toinen syy koko kuvagallerian sisällyttämiseen yksittäisten kuvien sijaan on halu palvella asiakasta mahdollisimman hyvin. Laajalla kuvagallerialla voidaan toteuttaa asiakkaalle jatkumollinen, tarinallinen kokonaisuus, josta on ihana palata kuvauspäivän tunnelmiin ja perhedynamiikkaan.

Millaiset vaatteet kuvauksiin kannattaa pukea?

Kuvauksiin suositellaan pukemaan neutraalit ja kuvattavien kesken yhdenmukaiset vaatteet. Yleensä sävyinä toimivat parhaiten vaaleat tai maanläheiset värit. Kuviolliset, voimakkaat tai tummat värit saattavat tehdä kuvista sekavia ja syödä valoa.

Mitä jos kuvauspäivänä sataa ?

Pieni sade ei useinkaan haittaa mutta jos vettä tulee kaatamalla voimme vaihtaa kuvauspäivää lyhyelläkin varoitusajalla.