Yleistä


Asiakas on etukäteen tutustunut kuvaajan tyyliin kuvata ja hyväksyy näkemänsä kuvaustyylin sekä jälkikäsittelyn. Jälkikäsittelyyn kuuluu pienien ihovirheiden poisto sekä vauvakuvissa vauvan ihon käsittely. Isommat muutokset kuten taustanvaihdokset eivät kuulu palveluihini.


Studiokuvauksen aikana omilla kameroilla kuvaus on kielletty. Voimme erikseen sopia asiasta, mikäli toivotte behind the scenes- materiaalia.


Kuvauksen aikana kuvaaja keskittyy täysin tekemään työtään, joten otathan huomioon että vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan sekä heidän mahdollisesti aiheuttamistaan vahingoista.


Kunnioitathan kuvaajan kädenjälkeä etkä muokkaa valmiita kuvia itse tai mainitse kuvaajaa kuvan yhteydessä, mikäli olet sitä käsitellyt.

Itse käsitelty kuva ei ole enää kuvaajan tekemä.


Julkaistaessa kuvia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, toivoisin että @kullanmurujaphotography mainitaan tekijänoikeudet huomioiden.


RAW-kuvia ei luovuteta asiakkaalle.Kuvauksen peruutus tai siirtäminen


Kuvausta voidaan siirtää äkillisen esteen vuoksi mutta kuvaus tulee toteuttaa viimeistään kahden kuukauden sisällä aiemmin sovitusta ajasta.


Mikäli asiakas ei saavu kuvaukseen tai peruuttaa kokonaan sovitun kuvauksen, varausmaksua (50% kuvauksen hinnasta) ei palauteta.Kuvien käyttöoikeus ja säilytys


Asiakas saa kuviin laajan käyttöoikeuden eli luvan julkaista kuvia netissä sekä teettää valokuvia omaan käyttöön. Kuvia ei saa käyttää kaupalliseen sisältöön eikä asiakas saa luovuttaa tai myydä kuvien käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle.


Kuvaaja toivoo saavansa käyttää kuvia markkinoinnissa sekä omilla sivuillaan.


Kuvaaja säilyttää kuvia 6 kuukautta kuvauksen jälkeen. Päävastuu kuvien sälyttämisestä sekä varmuuskopioinnista on asiakkaalla.Kuvien toimitus


Kuvat toimitetaan 1-2 viikon sisällä kuvauksesta edellyttäen että

kuvaus on maksettu.


Kuvat toimitetaan sähköisessä kuvagalleriassa josta asiakas voi ladata kuvat itselleen joko täysikokoisena tai web- kokoisena. Asiakas sitoutuu lataamaan kuvat kuukauden sisällä linkin toimituksesta.Kuvauksen maksaminen


Tavallisesti kuvausmaksusta maksetaan 50 % ennen kuvausta ja 50% kuvauksen jälkeen, mutta kuvauksen voi maksaa myös kokonaan ennen kuvausta. Kuvausmaksut tulisi olla maksettu ennen kuvatiedostojen luovuttamista.


Kuvausmaksu tulee laskuna sähköpostiin 14 vuorokauden maksuajalla.


Jos haluat maksaa kuvauksen useammassa kuin kahdessa erässä, olethan rohkeasti yhteydessä!


Mikäli asiakas toivoo muutoksia kuvausehtoihin, tulee siitä mainita kuvaajalle ennen kuvauksen varaamista.